Terapevtski dotik je prostor zdravljenja in naša življenjska strast.

Človek je kompleksno bitje, ki zahteva celosten pristop. Samo če sledimo temu, se lahko poleg telesa dotaknemo tudi posameznikovih misli in čustev, ki skupaj z njegovimi dejanji tvorijo somatsko celoto.   

V Dotiku izvajamo terapije s pomočjo več metod in tehnik. Vsem je skupno, da spodbujajo samozdravljenje in samouravnavanje naravnih telesnih procesov.

V Dotiku vam ponujamo izkušnjo AEQ metode, Bownove terapije, Emmett tehnike, individualne in skupinske razvojno gibalne terapije in kineziološki taping.

Petra

Svojo poklicno pot sem začela kot delovna terapevtka. Po diplomi sem praktična znanja pod vodstvom odličnih mentorjev utrjevala pri delu z otroki s posebnimi potrebami, s starostniki, z zdravimi in z dojenčki s težavami.

Osvojila sem različne terapevtske tehnike in metode. Sem certificirana Bownova terapevtka, Učiteljica AEQ metode 2. stopnje, Terapevtka razvojno nevrološke obravnave in  Emmett terapevtka.

Želje, samoizpraševanje in življenje samo me vztrajno vračajo na pot učenja. Svoje delo opravljam strokovno in odgovorno. Dotik je izraz moje neomajne želje početi stvari, s katerimi lahko pomagam drugim in sebi.

Sabina

Sem diplomirana medicinska sestra. Svoje delo opravljam v referenčni ambulanti.

Želja po odkrivanju in razumevanju celovitosti človeka me ves čas žene dalje. Danes sem certificirana Bownova terapevtka in Emmett terapevtka ter članica Društva Bownovih terapevtov Slovenije.

Srčno verjamem v svoje poslanstvo in s široko paleto pridobljenih znanj strokovno, kakovostno, predvsem pa z ljubeznijo pomagam lajšati bremena in bolečine fizičnega telesa in tistega drugega, nevidnega, a zato toliko bolj ranljivega.