Upravljavec te spletne strani je:

Terapevtski dotik, Petra Šmid Seljak s.p.
Pavkarjeva pot 20,
1360 Vrhnika.

Te spletne strani dajejo splošne informacije o družbi Terapevtski dotik in njenih storitvah.

Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani družbe Terapevtski dotik pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletni strani Terapevtski dotik, so informativne narave. Terapevtski dotik skrbi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletni strani, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in iz tega naslova ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini Terapevtski dotik ne odgovarja, prav tako nobena druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri njenih nadgradnjah.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Kjerkoli je po naši oceni primerno, je to ustrezno označeno. Vendar Terapevtski dorik ne pozna vsebine spletnih strani tretjih oseb, zato ne prevzema nobene odgovornosti za njihove informacije.

Varovanje osebnih podatkov

Terapevtski dotik obdeluje osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU) 2016/679 in drugo veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Osebne podatke morate navesti le, če povprašujete po storitvi oz. se želite prijaviti na spletne novice. Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete sami, na primer ko preko obrazca povprašujete po storitvah oziroma jih vpišete, ko izpolnjujete obrazce ob prijavi na novice, in v drugih podobnih situacijah, ko se odločite, da nam pošljete svoje podatke.

Podatke, ki nam jih posredujete, obdelujemo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen in jih v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali, ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi.

Elektronski naslovi, ki jih posredujete ob prijavi na e-novice se hranijo v storitvi MailChimp (www.mailchimp.com). S prijavo na e-novice nam dovoljujete, da za poslana elektronska sporočila spremljamo statistiko. Pridobljeni podatki bodo namenjeni izboljšanju izvajanja storitve obveščanja. Storitev MailChimp omogoča spremljanje naslednje statistike: odprta elektronska sporočila in število klikov na posamezne povezave. V kolikor se s tem ne strinjate, imate možnost, da se odjavite od prejemanja e-novic. Odjava od prejemanja e-novic se izvede s klikom na povezavo “Odjava”, ki se nahaja na koncu prejete elektronske pošte.

Kadarkoli lahko zahtevate dostop, prenos, preklic soglasja, dopolnitev, popravke, blokiranje oz. omejitev obdelave. Imate pravico do ugovora obdelovanju in pravico do izbrisa svojih osebnih podatkov, vašo privolitev lahko kadar koli prekličete. Za uveljavljanje pravic se lahko posameznik s pisno izjavo obrne na naslov Terapevtski dotik, Petra Šmid Seljak s.p., Pavkarjeva pot 20, 1360 Vrhnika ali z elektronskim sporočilom na naslov terapevtskidotik@gmail.com.

Pri nadzornemu organu vložite pritožbo če menite, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov.

Piškotki

Spletna stran ne uporablja piškotkov.

Zadnjič pregledano januarja 2019.